LØRDAG 18. JUNI

ÅRETS HEADLINER 

SLIPPES 8.FEB

HANNE METTE BAND

MF22 er stolt over å få besøk av Hanne Mette Band under årets festival. Hanne Mette er tidligere vinner av Spellemannsprisen 2013 i klassen «årets danseband».

Hanne Mette Band har sitt utspring i Våler i Solør som for første gang så dagens lys i april 2012. Vokalisten Hanne Mette har gitt ut 2 plater, som har resultert i til sammen 3 nominasjoner og 1 Spellemannpris.

Hanne Mette Band er publikumsvennlig, nyskapende og kvalitetsbevisst. Bandet gleder seg stort over den stadig voksende fanskaren som møter dem på dansefester og konserter rundt om kring i landet. De har en tilhengerskare som omfatter folk i absolutt alle aldre og har et repertoar som når både et yngre og eldre publikum.

Bandet står på scenen under MF22, og vi ser frem til feiende flott musikk fra et av norges beste danseband!

POLYESTER

Polyester er bandet for deg som har sans for sprudlende musikalitet! Bandet serverer alt fra svenske klassikere fra ABBA og Carola, sydlandske rytmer, 70-talls disco og pompøs 80-talls pop. De har en unik evne til å treffe godfoten til alle, og leverer låter fra artister som Whitney Houston, Michael Jackson, Kool and the Gang og medlyer fra Grease, Dirty Dancing med mer. Du går med andre ord ikke hjem fra en konsert med Polyester uten å ha sunget og danset til sanger nettop du har et forhold til. Morodalsfestivalen er lovet en fantastisk stjernepose av låter som vil glede både den danseglade og den lyttende.

Vi gleder oss til nok et gjensyn med Polyester på utescena vår under MF22!

MISS SALTY

Drag-artisten Sondre Tarud aka Miss Salty er Eidsvoll-gutten som på kort tid har blitt en rå dronning på scenen! Det er ingen tvil at Miss Salty føler seg hjemme på scenen foran et entusiastisk publikum. Kreativitet, høyt tempo og en humoristisk tvist er varmerket til Miss Salty,

Miss Salty har besøkt Nord-odal flere ganger tidligere; både i 2019 og 2021 i  forbindelse med Morodalsfestivalens arrangementer Bigdepride. Vi gleder oss stort til å få Miss Salty tilbake til Odalen og få oppleve et fantastiske sceneshow!

RUNAR MICHEL

Det meste handler om musikk i livet til Runar Michel. Han skriver og fremfører egne låter, og har hatt mange spillejobber rundt omkring i Norge siden han lærte seg å spille gitar allerede på barneskolen. Han ble også plukket ut til å synge under European Song Festival i 2014. – Musikken gir meg kraft til å leve, og jeg er veldig glad for alt den gir meg, sier den glade artisten.

Endelig blir Runar Michel å se på utescena på MF22; dette gleder vi oss til!