Frivillig MF22  +  frivilligsøknad

Tusen takk for at du ønsker å jobbe som frivillig på Morodalsfestivalen!

Som frivillig er du en viktig del av festivalen og du er med på å skape en unik opplevelse for gjestene våre og artistene. Morodalsfestivalens suksess siden oppstarten i 2009 skyldes mange faktorer, en av de viktigste er innsatsen til de frivillige. Mange har stått på og bidratt til at festivalen har blitt gjennomført på fantastisk vis – år etter år. Det er vi svært takknemlige for!

Når du jobber frivillig, er du del av et stort team som utgjør Morodalsfestivalen. Du blir med i en sosial gjeng og får oppleve arbeidet og prosessene som ligger bak det å lage en festival. Med andre ord er det å være frivillig både sosialt og lærerik.

Vårt utgangspunkt er at du som frivillig må være fyllt 18 år, men på noen områder vil vi ha bruk for deg mellom 13-17 år også.

Frivillige belønnes med en sosial og trivelig matbit under og etter festivalen. Vi skriver attest til alle som ønsker det! Du vil selvfølgelig få oppleve festivalen og artistene på nært hold også. Å jobbe som frivillig kan være hektisk, men det er også veldig gøy. Bli med du også!

 

Salgsbod/merch

Som frivillig i salgsbodene må du være en god selger, positiv og utadvendt. Du må takle et høyt arbeidstempo og stress, og det er en fordel med erfaring fra pengehåndtering/salg.

 

Inngang/billetter/kontroll

Billettsalg og inngangskontroll under festivalen tar vi på største alvor, og vi trenger folk som kan selge billetter til festivalen, samt kontrollere alle festivalområdets inn-og utganger.

 

Parkering/koordinering

Holde styr på parkeringsplassene, og hjelpe til med å få til en trygg trafikkavvikling rundt festivalområdet.

 

Miljøgruppa

En av de viktigste jobbene man kan gjøre. Her er det mulig for deg under 18 år å melde seg som frivillig. Det er flere arbeidsoppgaver i denne gruppen. De to viktigste er rydding og renhold – inne og ute. Dette inkluderer å holde det ryddig og rent  i området i og rundt festivalområdet.

 

Scene/crew

Teknisk bistand under festivalen. Opp- og nedrigg før og etter festivalen.

Jobbe som frivillig?

Funksjon

13 + 2 =

Kontaktperson:

Kristin Oppi Berg
E-post: post@morodalsfestivalen.no
Telefon: 97 58 06 26