LØRDAG 15. JUNI

RUNE RUDBERG BAND

Endelig kommer Rune Rudberg Band til Morodalsfestivalen! Rune er født og oppvokst i Trøgstad i Østfold, og har opp igjennom årene hatt flere tusen spillejobber rundt omkring i Norge. Etter det store gjennombruddet med «Ut mot havet» i 1988 og nærmere 200 000 (!!!) solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge mot slutten av 80-tallet. Han har vært med i Melodi Grand Prix hele 7 (!) ganger, senest med «Alt det der» og Landeveiens Helter – som er et band han har «på si'» sammen med Staysman, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokhus. Dette ble en hit for Rune og er blant sangene som høster allsang på konsertene sammen med låter som «1001, 1002, 1003», «Hotel Cæsar«, «Nå er det fredan’ igjen», «This is my life», «20 i hue» og nå senest «Skur 55» fra det nyeste albumet «Labyrint» og som kom sommeren 2022.

Våren 2011 innledet Rune Rudberg et samarbeid med bandet Ground Zero og dannet bandet Rune Rudberg Band. Rune Rudberg har gitt ut 23 album og en mengde singler-og samleplater som til sammen har solgt over en million plater, med 250-300 000 streams hver måned. Gjett om vi gleder oss til stifte bekjentskap med Rune Rudberg Band på MF24!

JENNY JENSSEN

Jenny Jenssen kommer tilbake til Nord-Odal for 4. gang og for tredje året på rad! Jenny kan se tilbake på en lang og variert musikkarriere der folkeligheten og nærkontakten med publikum går som en rød tråd gjennom alle platene, konsertene og turneene hennes. Jenny er kjent både som frontfigur i gruppen Septimus, soloartist og fra 2019 programleder i radiokanalen P10 Country. Hun har drevet utstrakt turnévirksomhet i Norge og har opptrådt i en rekke TV-produksjoner. Hun deltok i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2007 og i delfinalen 2020. Jenny har solgt over 300 000 plater, mottatt én dobbel platinaplate og fire gullplater!! Hun sprer enorm glede gjennom sin energi på scenen, og vi gleder oss til å ønske henne varmt velkommen tilbake til Morodalsfestivalen 15. juni!

TIPPING FOR’N FAR

Fra feil side ta Mjøsa kommer væl’as desidert fysisk største hyllest tel Vazelina Bilopphøggers! Tipping for’n Far er et fullblods showorkester med Hedmarkens største og mest flammende skjegg i front! Stemmen tel industrisveiser og smørsanger Espen Engebretsen er bedre hæll all medisin. Bak sveiseren står et band på hele ti kærer og kvinnfølk, som summeres tel en fullverdig startellever.

Her får du servert rockeband, blåserrekke, strykere og tel og med en dugelig dose trækkspell, som boltrer seg med stor iver, glede, egen sjargong, stil, hardt arbe’, og en djuptgående kjærlighet til Eldar Vågans utømmelige låt-univers. Det gledes!

DISSIMILIS

Dissimilis arbeider for at mennesker med utviklingshemming og funksjonsnedsettelser skal ha en plass i det kulturelle samfunnet som likestilte utøvere og mennesker. Med dette vil de bidra til et rikere menneskesyn og et mer åpent og tolerant samfunn. Dissimilis regner bandvirksomhet for å være selve grunnsteinen. I 1982 startet Kai Zahl band for sin sønn Børge og vennene hans. 41 år senere har Dissimilis gjort seg mange erfaringer med det å starte opp og å spille i band. Bandene på Dissimilis rocker hardere enn noen sinne, noe som bare må oppleves her på Morodalsfestivalen 2024!

THE RABARBARA ANNS

The Rabarbara Anns – pop møter punk møter metal! Nord-Odals tøffeste band tar turen fra hovedkvarteret i Odal Rock Clubs lokaler i Austvatn over til Prestgarden på Sand. The Rabarbara Anns lover å avslutte Morodalsfestivalen 2024 med et smell; her blir det beachparty ispedd palmesus, surfbrett og tropisk rock fra Odal’n. Vi kan vente oss en blanding av The Beach Boys og The Misfits, med en raus skvett av 80-talls puddel-feeling fra Nord-Odals egen Eastwater Coast!