LØRDAG 17. JUNI

SLIPPES 4.MAR

ÅRETS HEADLINER

JENNY JENSSEN

Jenny Jenssen kommer tilbake til Nord-Odal for 3. gang og for andre året på rad! Jenny kan se tilbake på en lang og variert musikkarriere der folkeligheten og nærkontakten med publikum går som en rød tråd gjennom alle platene, konsertene og turneene hennes. Jenny er kjent både som frontfigur i gruppen Septimus, soloartist og fra 2019 programleder i radiokanalen P10 Country. Hun har drevet utstrakt turnévirksomhet i Norge og har opptrådt i en rekke TV-produksjoner. Hun deltok i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2007 og i delfinalen 2020. Jenny har solgt over 300 000 plater, mottatt én dobbel platinaplate og fire gullplater!! Hun sprer enorm glede gjennom sin energi på scenen, og vi gleder oss til å ønske henne varmt velkommen på Morodalsfestivalen 17. juni!

SPUTNIK

Mannen. Myten. Legenden. Knut T. Storbukås, bedre kjent som Sputnik er tilbake! Mannen som fikk hele Norge til å ville skilles fra Johanne og åpne sine hjertedører besøker Morodalfestivalen nok en gang lørdag 17.juni.

Fra karrieren som lastebilsjåfør fikk han kallenavnet Sputnik og har siden 1986 vært en aktiv og svært produktiv musiker. Tilnavnet «Sputnik» fikk han fordi han var så rask med lastebilen, etter sigende rakk han tre lass når andre kjørte to!
Sputnik solgte på få år mer enn én million kassetter, satte publikumsrekorder over alt hver han opptrådte, ble kåret til «Årets artist i Norge» i 1990 og kom i Guinness rekordbok i 1993 etter at han gjennomførte 36 opptredener fra Mandal i syd til Tromsø i nord i løpet av 72 timer. I løpet av våren 1990 solgte Sputnik mer enn alle andre norske artister til sammen, noe som nok kommer til å være en uslåelig rekord for all fremtid, i hvert fall i norsk sammenheng!

I dag er Sputnik et symbol på norsk folkelighet. Det er skrevet bok om ham, og han er nevnt fra Stortingets talestol. Statsministeren har gjestet Sputniks hjem, og hvert år kommer tusenvis av interesserte for å besøke hjemmet hans. I likhet med en rekke artister i USA har Sputnik gitt alle som ønsker det, anledning til å se hans store samling av sølv-, gull-, diamant-, og platina-plater samt mye annet fra sin karriere i et «Sputnikmuseum». I 2016 var det seksti år siden Sputnik begynte sin karriere. Hans ferskeste utgivelse er en CD med Hank Williams sanger oversatt til norsk.

Vi gleder oss stort til nok et gjensyn med Sputnik på MF23!

TRASS

I strålende solskinn besøkte TRASS hagen på Prestgarden i fjor sommer. På årets festival entrer de den store festivalscenen. Det drammensbaserte rockebandet er herlig rufsete og ukorrekte, og vet hvordan de skal få lokket frem både smil, latter og bevegelse. Dette er utvilsomt musikk som slår, både hos barn og voksne. Vi gleder oss til å rocke sammen med TRASS igjen 17. juni!

SLIPPES 18.FEB

SLIPPES 25.FEB